Рівне Інформ

Укладення меморандуму між навчальним закладом та Відділенням НОК України в Київській області

Укладення меморандуму між навчальним закладом та Відділенням НОК України в Київській області
17645 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 3 жовтня 2024 року, в Олімпійському фаховому коледжі імені І. Піддубного відбулася важлива подія для розвитку олімпійського руху серед молоді. Укладення меморандуму між навчальним закладом та Відділенням НОК України в Київській області, що відкриває нові горизонти для популяризації фізичної культури і спорту серед студентів і школярів.

 

Фізична культура та спорт відіграють ключову роль у формуванні здорового способу життя, розвитку особистості та вихованні лідерських якостей. Завдяки такій співпраці, студенти матимуть можливість отримати доступ до нових програм, тренінгів та спортивних заходів, що сприятиме їхній фізичній підготовці та командному духу.

 

Цей меморандум є свідченням спільних зусиль у створенні сприятливого середовища для спортивного розвитку молоді, що в свою чергу сприятиме формуванню майбутніх чемпіонів. Об’єднуючи зусилля підкреслили керівники Ігор Малинський та Олександр Москаленко, ми можемо досягти нових вершин у популяризації олімпійських цінностей та здорового способу життя.

Також до події доєдналися виконавчий директор Відділення НОК України в Київській області Вадим Гаєвий, учасник Олімпійських ігор у Атланті Карен Балаян, СЕО проєкту Olympic Dreams Олександра Новікова, член виконкому Відділення НОК України в Київській, заслужений тренер України Олександра Старкова та суддя Олімпійської категорії з дзюдо, член виконкому Відділення Сергій Гайдай.

© 2020 rivne-inform

Мої відео