Рівне Інформ

Інформаційне агентство : Одеська спецпрокуратура: майновий комплекс вартістю понад 450 млн грн повернуто Міноборони України

Інформаційне агентство : Одеська спецпрокуратура: майновий комплекс вартістю  понад 450 млн грн повернуто Міноборони України
357903 ПЕРЕГЛЯДІВ

У справі за позовом Одеської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері рішенням Київського районного суду м. Одеси задоволено вимоги прокуратури про витребування нерухомого майна військового містечка, зокрема, визнано право власності на майновий комплекс загальною площею 13,4 тис. м2 за Міністерством оборони України.

Встановлено, що в період з серпня по листопад 2011 року право власності на усі об’єкти нерухомого майна військового містечка, що розташовуються в м. Одесі на земельній ділянці площею 14,4 га, на підставі незаконно оформленого технічного паспорту та свідоцтва про право власності, було зареєстровано за громадянкою В.

У подальшому, в жовтні 2019 року, вказаний майновий комплекс був переданий громадянкою як застава банку та з метою погашення її боргів виставлений на публічних торгах. Однак, за клопотанням прокурора Одеської спеціалізованої прокуратури суд зупинив аукціон та заборонив відчуження нерухомого майна військового містечка.

Зазначимо, вартість повернутого майнового комплексу, розташованого на земельній ділянці площею 14,4 га, становить понад 450 млн гривень.

Отже, завдяки наполегливій та послідовній позиції Одеської спеціалізованої прокуратури забезпечено реальне поновлення порушених прав держави шляхом повернення майнового комплексу військового містечка у власність Міністерства оборони України.

Теги: Одеська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері,майновий комплекс,військове містечко,нерухоме майно,позов задоволено,Одеса

© 2020 rivne-inform

Мої відео