Рівне Інформ

Нарешті знайдено крадія мототранспорту на фермі на Херсонщині

Нарешті знайдено крадія мототранспорту на фермі на Херсонщині
434508 ПЕРЕГЛЯДІВ

У селищі міського типу Велика Лепетиха Каховського району Херсонської області було заарештовано підозрюваного викрадача мототранспорту, якого було розшукано на одній з фермерських ділянок території.

 

В ході слідчих дій відомо, що крадієм виявився чоловіком віком 32 роки, який вже був заарештований декілька разів та декілька разів відбував покарання за ґратами. Між цим трохи заробляв для життя на сезонних роботах і фермерських господарствах Після даного злочину, чоловік втік та ховався на фермі у роботодавця кілька місяців.

 

Працівники оперативно-слідчої служби приклали багато зусиль, щоб знайти злочинця, проводили опитування, відстежували камери спостереження та все ж таки їм вдалося це зробити. Правопорушника було розшукано на одному з фермерських господарств Голопристанської громади під час роботи.

 

Наразі щодо даної справи розпочато кримінальне провадження відповідно до ч. 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Злочинцю загрожує покарання у вигляді утримання під вартами терміном від 5 до 8 років.

 

© 2020 rivne-inform

Мої відео