Рівне Інформ

Що відомо про складну ситуацію в одному з притулків для тварин в Києві? Детальніше:

Що відомо про складну ситуацію в одному з притулків для тварин в Києві? Детальніше:
424765 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

У селі Кухарі Вишгородського району Київської області в приміщені для безхатніх тварин трапився жахливий інцидент, розібратися з ним прибула оперативно-розшукова служба.

 

До одного з найближчих відділень поліції Вишгорода подзвонила незнайомка зі звісткою про те, що на території даного притулку прийшли невідомі люди, які погрожують їй. Оперативники швидко відреагували на повідомлення й стрімко прибули на вказане місце.

 

Правоохоронці з’ясували, що до притулку прибули волонтери, які хочуть нагодувати тваринок. Але як стало відомо, попередня власниця приміщення для запобігання їхнім діям перешкоджала їм. Після проведення слідчих дій поліцейські встановили, що була написана колективна заява про випадки жорсткого поводження з тваринами тут.

 

З дозволу суду професійним ветеринар зробив огляд всіх тваринок притулку (99 собак — одна була вже померла на момент обстеження). Надалі волонтерам вдалося перемістити усіх мешканців колишнього притулку до нового приміщення з комфортними умовами.

 

Наразі за фактом правопорушення розпочато кримінальне провадження відповідно до ч. 1 статті 299 Кримінального кодексу України. Оперативники продовжують розслідування, щоб надати справі правового рівня.

                                           

© 2020 rivne-inform

Мої відео