Рівне Інформ

Чергова контрабанда була знайдена митниками аеропорту «Бориспіль»

Чергова контрабанда була знайдена митниками аеропорту «Бориспіль»
183732 ПЕРЕГЛЯДІВ

Так, як повідомляється в аеропорту «Бориспіль» вилучили незадекларовані iPhone. З офіційних джерел, 12 новеньких смартфонів . Не бажаєте собі новий гаджет?

Здається такі новини вже нікого не здивують.  Такі ситуації на митницях майже щодня і стосуються вони не тільки смартфонів, а й багато інших товарів. Як ми можемо зрозуміти , в таких випадках людьми керує жага до прибутків, адже не складно здогадатись, яка була б доля цих телефонів, якби їх не помітила митна служба.

Дані смартфони були вилучені у 28- річного жителя Буковини в аеропорту «Бориспіль» митниками. Як повідомляється  молодий чоловік повертався з OAE , 12 телефонів, а саме iPhone 12 Pro він вирішив заховати в ручній поклажі та кишенях верхнього одягу, а саме куртки.

Телефони були без упаковки виробника і чоловік вирішив обрати спрощену систему, яку ми всі знаємо- «зелений коридор». Якщо він обрав такий шлях, то мав гарантувати, що не має предметів за які потрібно платити митні платежі.

Як висновок, девайси у нього були вилучені. Не повторюйте таких помилок. Дотримуйтесь чинного митного законодавства нашої держави. Ми маємо бути свідомими громадянами і розуміти, що за свої помилки та порушення законів, кожен буде нести відповідальність.

Теги: аеропорт Бориспіль ,митний кордон,контрабанда

© 2020 rivne-inform

Мої відео