Рівне Інформ

Керовані авіаційні ракети проти мирного населення – на Донеччині тривають обстріли та гинуть люди

Керовані авіаційні ракети проти мирного населення – на Донеччині тривають обстріли та гинуть люди
370223 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур здійснюється досудове розслідування у 11 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 13-14 червня 2022 року від снарядів армії рф потерпали міста Добропілля, Авдіївка, Красногорівка, Бахмут, смт Нью-Йорк м. Торецька, с. Новоукраїнка Волноваського району, а також с. Новоселівка Перша, смт Очеретине та с. Орлівка Маріїнського району.
Внаслідок артилерійських обстрілів м. Красногорівка м. Авдіївка, с. Новоукраїнка та смт. Нью-Йорк м. Торецька один чоловік загинув, ще один отримав поранення. Пошкоджено залізничні колії, приватні будинки та господарські споруди, гаражі і сільгосптехніку. А у Добропіллі рашисти здійснили обстріл із застосуванням керованої авіаційної ракети типу повітря-земля. Зруйновані будівлі.
У селищах Очеретинської громади через обстріли загарбників один загиблий, троє поранених. Пошкоджено високовольтну лінію електропередач, внаслідок чого було знеструмлено водосховище та більшість сіл залишились без водопостачання. Також зазнали руйнувань будинки і квартири у багатоповерхівках.
Продовжує перебувати під постійним вогнем окупантів м. Бахмут. Армія «визволителів» знищує інфраструктуру, автотранспорт та будинки мирних мешканців.
Зазнає втрат та руйнувань також Луганщина. До Костянтинівської міської лікарні доставлено ще двох мирних мешканців, які отримали поранення під час обстрілу загарбниками м. Золоте.

© 2020 rivne-inform

Мої відео