Рівне Інформ

БЕБ арештувало нерухомість пов’язану з рф вартістю 102,5 млн грн

БЕБ арештувало нерухомість пов’язану з рф вартістю 102,5 млн грн
406613 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи ТУ БЕБ в Одеській області арештували 35 об’єктів нерухомості, серед яких 11 житлових приміщень, 23 – нежитлових та 1 земельна ділянка. Йдеться про аптеки відомої мережі, власниками яких є громадяни російської федерації. Орієнтовна вартість арештованої нерухомості становить понад 102 млн грн.

Слідством встановлено, що службові особи одного із суб’єктів господарської діяльності ухилилися від сплати податків в особливо великих розмірах. 

Основним видом діяльності згаданого товариства є роздрібна торгівля фармацевтичними товарами в спеціалізованих магазинах. 

За результатами досудового розслідування встановлено, що службові особи згаданої компанії в період 2017-2021 років ухилилися від сплати податків на прибуток та податку на додану вартість на загальну суму понад 142 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками вчинення правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів) здійснюють детективи ТУ БЕБ в Одеській області за процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури.

 

Нагадаємо, нещодавно БЕБ арештувало ТМЦ компанії пов’язаної з рф та рб вартістю понад 50 млн грн. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/beb-areshtuvalo-tmc-kompaniyi-povyazanoyi-z-rf-ta-rb-vartistyu-ponad-50-mln-grn

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, активи росії,арешт

© 2020 rivne-inform

Мої відео