Рівне Інформ

Детективи ТУ БЕБ на Київщині вилучили понад 13 тис тютюнових виробів

Детективи ТУ БЕБ на Київщині вилучили понад 13 тис тютюнових виробів
352369 ПЕРЕГЛЯДІВ

За результатами обшуків місць реалізації детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області вилучили понад 13 тис. тютюнових виробів без акцизних марок та з марками акцизного податку з ознаками підробки, 365 електронних сигарет та тютюнових сумішей для кальяну. Загальна орієнтована ринкова вартість контрафактних тютюнових виробів складає понад 2,1 млн грн.

У межах досудового розслідування детективи БЕБ викрили групу осіб що здійснювали незаконне зберігання, переміщення та збут підакцизних тютюнових виробів, тютюнових сумішей для кальяну на території Київської області. Група осіб реалізовувала контрафактну продукцію, у тому числі й незаконно ввезених тютюнових виробів російського виробництва, через спеціально створені вебсайти та пункти роздрібної торгівлі.

Наразі детективи встановлюють адреси виробництв зазначеної тютюнової продукції, шляхів транспортування, інші місця реалізації, встановлюють повне коло причетних осіб до організації злочинної діяльності з виготовлення та збуту підакцизних товарів. Також вживаються заходи з блокування вебсайтів.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені за ознаками правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) здійснюють детективи ТУ БЕБ в у м. Києві та Київській області за процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури та оперативного супроводу головного управління з протидії системним загрозам управління державою Департаменту захисту національної державності СБУ.

Нагадаємо, нещодавно детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області припинили злочинну діяльність групи осіб, які організували підпільну мережу зі збуту контрафактної тютюнової продукції. З обігу вилучено понад 45 тис. пачок цигарок орієнтовною вартістю майже 3,4 млн грн. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/beb-na-kiyivshchini-viluchilo-kontrafaktni-cigarki-vartistyu-34-mln-grn

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,контрафакт,тютюнові вироби

© 2020 rivne-inform

Мої відео