Рівне Інформ

БЕБ у Чернівецькій області забезпечило відшкодування збитків на понад 3,4 млн грн

БЕБ у Чернівецькій області забезпечило відшкодування збитків на понад 3,4 млн грн
388819 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального Управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області забезпечили відшкодування понад 3,4 млн грн до Державного бюджету України несплачених податків. 

У ході досудового розслідування встановлено підприємця, який працює у сфері деревообробної промисловості та здавав в оренду нерухоме майно на території Чернівецької області, при цьому не сплачував податки у значних розмірах. Порушення законодавства також зафіксовані в акті документальної перевірки ГУ ДПС у Чернівецькій області.

За результатами проведеного детективами досудового розслідування підприємець добровільно відшкодував всю суму завданих державі збитків. До державного бюджету перераховано 3,4 млн грн. 

За фактом умисного ухилення від сплати податків у значних розмірах підприємцю оголошено підозру за ч. 1 ст. 212 КК України.  

Процесуальне керівництво у справі здійснює Чернівецька обласна прокуратура.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. 

Нагадаємо, нещодавно детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області забезпечили відшкодування завданих державі збитків на суму понад 28 млн грн, з урахуванням штрафних санкцій та пені.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,відшкодовано до бюджету, економіка, Україна

© 2020 rivne-inform

Мої відео