Рівне Інформ

За півроку співробітники Служби судової охорони забезпечили безпеку проведення майже 892 тис. судових засідань

157266 ПЕРЕГЛЯДІВ

За шість місяців цього року співробітники Служби судової охорони забезпечили безпеку проведення майже 892 тис. судових засідань.
Як повідомили в управлінні забезпечення безпеки учасників судового процесу центрального органу управління Служби судової охорони, за цей самий час установи судової влади, які перебувають під охороною Служби, відвідало 2,287 млн громадян.
Посилені заходи безпеки та забезпечення громадського порядку вживалися під час проведення 774 резонансних процесів та засідань. Найбільше резонансних судових засідань та засідань із посиленням заходів охорони відбулося в Києві та Київській області – 257, а також у Вінницькій області – 60.
У першому півріччі співробітники Служби судової охорони припинили 31 випадок вчинення протиправних та хуліганських дій як у будівлях суду та залах судових засідань, так і на прилеглій до судів території. 27 осіб, які вчиняли протиправні дії, передані до органів та підрозділів Національної поліції для надання їхнім діям правової оцінки.
Крім того, у першому півріччі поряд із судовими установами відбулося 123 масові заходи.
До слова, за шість місяців цього року співробітники Служби судової охорони не дозволили пронести до 311 установ системи правосуддя у 24 областях України, які перебувають під охороною Служби, 19 818 заборонених предметів.

 

Теги: Служба судової охорони,ССО ,судова охорона

© 2020 rivne-inform

Мої відео