Рівне Інформ

В Одесі відзначили новопризначеного співробітника Служби судової охорони, який врятував жінку

28771 ПЕРЕГЛЯДІВ

Найбільша гордість держави – це її люди! Кожен, хто в душі не втратив людяності, хто здатен прийти на допомогу, ризикуючи власним життям, надто коли відлік йде на хвилини, а іноді навіть й на секунди – саме такі люди здатні розбудовувати нашу країну сьогодні.
Під час урочистої церемонії складання Присяги в Територіальному управлінні Служби судової охорони у Одеській області новопризначений співробітник Владислав Дігол отримав подяку за порятунок людини.
На час, коли він уже успішно пройшов конкурс до Служби судової охорони Одещини, хлопець став випадковим свідком зухвалого злочину.
Жахлива трагедія сталася звичайного червневого ранку в селі Красносілка Лиманського району Одеської області. Через ревнощі нетверезий чоловік завдав 12 ножових поранень своїй колишній дружині просто посеред вулиці. Завдяки миттєвій реакції та фізичній витримці Владислав відбив жінку у зловмисника, а коли той намагався втекти, наздогнав його й затримав. Далі Владислав Дігол викликав швидку та поліцію. На щастя трьох дітей, жінка зосталася живою.
За ініціативи громади Лиманського району Одеської області найближчим часом планується урочисте відзначення героїчного вчинку їх односельчанина. А поки його земляки розмістили великій бігборд із зображенням Владислава, щоби кожен, хто проїжджає крізь Лиманщину, знав, який героїчний у них односелець.

Теги: Служба судової охорони,ССО ,судова охорона

© 2020 rivne-inform

Мої відео