Рівне Інформ

Домагався до підопічної, а на відмову погрожував зброєю та побив

Домагався до підопічної, а на відмову погрожував зброєю та побив
63407 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Дніпрі головний лікар дитячої обласної стоматологічної лікарні домагався до своєї підопічної, а після того як вона відповіла відмовою - побив на погрожував зброєю.

Ще рік потому дівчина стала помічати дивну поведінку до себе зі сторони Віталія Шевцова. Після того як він відкрито почав домагатися, а підопічна навідріз йому відмовила, то найближчим часом була звільнена з роботи. Офіційна причина - прогули та неявка на робоче місце.

Однак Шевцова це не дуже зупиняло й він вирішив діяти ще рішуче. Цього ж року, 9 листопада, він відслідкував колишню співробітницю та побив прямо біля її будинку. Потім суворо погрожував пістолетом та навіть вкусив. На щастя, сусіди помітили все, що відбувалося та негайно викликали поліцію.

Не дивлячись на це, лікар і надалі погрожував дівчині аби та не писала заяву. Втім, вона таки поскаржилась правоохоронним органам і вони відкрили кримінальне провадження. Проте, як повідомляє один із правоохоронців на власній сторінці у Фейсбук, то поліція каже ніби їм невідомий нападаючий. Також додав, що Шевцов зовсім не визнає своєї вини. Надто впевнений у своїй безнаказаності й вважає, що це абсолютна норма піднімати на жінку руку, тим більше такій поважній особі. В свою чергу, потерпіла точно знає, що чоловік таки понесе відповідальність за всі погрози їй та її сім*ї.

Не менш цікавим виявився той факт, що в Дніпропетровській облраді, на балансі якої існує стоматологія, ніяким чином не реагують на те, що трапилось. Віталій Шевцов, в свою чергу, продовжує очолювати дитячу стоматологічну клініку й буде це робити якмінімум до тих пір, поки не закінчиться слідство. Або місцева влада дійсно не знає про реальний стан ситуації, або просто “закриває очі” й перекладає відповідальність на правоохоронні органи.

Нагадуємо, що Віталій Шевцов одружений та має доньку, хоча це, мабуть, мало його спиняло в той час як домагався до своєї підопічної.

Теги: правоохоронні органи,домагання,Кримінал

© 2020 rivne-inform

Мої відео