Рівне Інформ

Військовою прокуратурою в Житомирі затримано військовослужбовця - наркоділка

Військовою прокуратурою в Житомирі затримано військовослужбовця - наркоділка
176757 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За процесуального керівництва військової прокуратури Житомирського гарнізону Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону задокументовано незаконну діяльність військовослужбовця однієї з військових частин, яка дислокована на Житомирщині.

   Слідчими та негласними слідчими (розшуковими) діями установлено, що у січні 2021 року солдат десантно-штурмового батальйону неодноразово реалізовував цивільним особам наркотичну речовину - амфетамін. Кошти за реалізацію наркотичних засобів він отримував на власний картковий рахунок.

   29.01.2021, після збуту чергової партії наркотичних речовин, а саме: 15 грам амфетаміну та 10 згортків канабісу, солдата-наркоторговця затримано військовою прокуратурою Житомирського гарнізону спільно зі слідчими СУ ГУНП в Житомирській області, за оперативного супроводу ВБКОЗ УСБУ в Житомирській області.



   Наразі тривають першочергові слідчі (розшукові) дії. Затриманому готується повідомлення про підозру та клопотання про обрання запобіжного заходу.

   Нагадаємо, що санкція ч. 2 ст. 307 КК України, передбачає правопорушнику покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,Військова прокуратура Житомирського гарнізону,затримано,канабіс,амфетамін,наркоділок,військовослужбовець,наркотичні речовини

© 2020 rivne-inform

Мої відео