Рівне Інформ

В Житомирі військова прокуратура викрила офіцера-хабарника

В Житомирі військова прокуратура викрила офіцера-хабарника
12638 ПЕРЕГЛЯДІВ


   За процесуального керівництва військової прокуратури Житомирського гарнізону Cпеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону слідчими СУ ГУНП в Житомирській області за оперативного супроводження УСБУ в Житомирській області викрито на хабарництві заступника командира батальйону однієї з військових частин, дислокованої у м. Житомир.

   У січні 2021 року вказаний офіцер ЗСУ, будучи службовою особою, висунув військовослужбовцю військової служби за контрактом цієї ж військової частини протиправну вимогу про надання йому неправомірної вигоди в розмірі 10 тисяч грн. За вказану суму він обіцяв не притягати підлеглого до дисциплінарної відповідальності за допущені порушення.

   15.02.2021 офіцера-хабарника затримано на території військової частини після одержання першої частини грошових коштів у розмірі 5 тисяч грн.

   Грошові кошти в затриманого вилучено.

   На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) та процесуальні дії, за результатами яких буде вирішено питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Cпеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,Військова прокуратура Житомирського гарнізону,викрито,затримано,хабар, ЗСУ,офіцер

© 2020 rivne-inform

Мої відео