Рівне Інформ

Смерть на одеському паркінгу через необачність

Смерть на одеському паркінгу через необачність
392624 ПЕРЕГЛЯДІВ

Інколи смерть може очікувати там, де її зовсім не чекають. Ніхто не думає про те, що звичайний паркінг насправді може бути небезпечним. Не підозрювали про це й чоловіки, що стали учасниками трагедії, яка виникла в Одесі.

Зазвичай в паркінгах достатньо-таки високі стелі, адже нерідко там можуть паркуватися не тільки легкові машини. Але так не завжди. До того ж ніхто не очікує, що, наприклад, хтось може їхати стоячи. Не урахував це і водій автомобіля, що фактично став причиною трагедії в Одесі. Ніхто не міг передбачити, що в кузові буде стояти постраждалий.

Відомо, що трагедія відбулася на провулку Полуничному 22-а. Там знаходиться підземний паркінг, де все й відбулося. У події фігурував автомобіль Mercedes-Benz, що є вантажним автомобілем. Водій знаходився в кабіні водія і спускався на машині до паркінгу. Але він чи то не побачив, чи просто не звернув увагу на те, що серед речей у кузові стоїть також і його працівник, що тримає будівельні матеріали. Така необачність і стала фатальною. Чоловік, що стояв, сильно вдарився головою об стелю.

Удари головою – це дуже серйозно. Дуже легко після цього стати інвалідом на все життя або навіть померти. Навіть незначні удари інколи провокують серйозні наслідки, А у випадку таких ситуацій говорити про те, щоб все обійшлося – просто неможливо. Так і вийшло. Чоловік ударився дуже сильно. І хоча його ще встигли госпіталізувати живим, але вже в лікарні він загинув.

Ситуація сталася дійсно страшна. А ще страшніше те, що тепер водієві доведеться відповісти за це, адже фактично саме з його вини померла людина. Але поки що важко сказати, як буде розвиватися ситуація далі.

© 2020 rivne-inform

Мої відео