Рівне Інформ

На площі Вокзальній знесли незаконні МАФи (ВІДЕО)

На площі Вокзальній знесли незаконні МАФи (ВІДЕО)
34193 ПЕРЕГЛЯДІВ

Комунальне підприємство “Дніпротранскомплекс” продовжує боротьбу із незаконними кіосками на зупинках громадського транспорту. Цього разу під приціл комунальників потрапили зупинки на площі Вокзальній.

Зокрема це стосується тих підприємців, які не виконують вимог договору оренди. Якщо, наприклад, орендатор не дотримується правил пожежної безпеки, не встановлює обіцяне освітлення, тощо.

“Міський голова дав задачу, що місця очікування пасажирів мають бути абсолютно комфортні. І протягом півтора місяця ми займаємось в рамках договірних стосунків співпраці з операторами. У випадку якщо оператори не підтримують взяті на себе зобов’язання по договорним стосункам — ми розриваємо договори та проводимо демонтаж”, - зауважив директор КП “Дніпротранскомплекс” Станіслав Робота.

Нагадаємо, протягом останнього місяця комунальне підприємство “Дніпротранскомплекс” прибирає незаконні малі архітектурні форми на зупинках громадського транспорту. Від кіосків, які не дотримуються вимог договору оренди вже звільнили зупинки за наступними адресами:

Пл. Успенська, біля буд.16 Пл. Вокзальна, 1 (внутр. Радіус) Пл. Вокзальна, 1 (Простор, внутр. Радіус) вул. Володимира Вернадського, біля буд. 1 просп. Д. Яворницького, навпроти буд. 44 вул. Коцюбинського, 18 просп. Д. Яворницького, біля буд. 121 пл. Соборна, 14 Г вул. Магдебурзького права, 5/7 вул. Пастера, 12 вул. Володимира Мономаха, біля буд. 15 вул. Глінки, 2 вул. Пастера в районі буд. 12 вул. Січеславська Набережна, біля буд. 39 вул. Січеславська Набережна, біля буд. 33

та інші.

Загалом у центральній частині Дніпра вже прибрали 25 таких яток.

Не дивлячись на постійні погрози та спроби “домовитись”, директор КП та керівництво Дніпровської міської ради мають незмінну вольову позицію та продовжують боротися з орендаторами-порушниками.

Читайте також:Директору КП погрожують СБУ

© 2020 rivne-inform

Мої відео