Рівне Інформ

У Кривому Розі поліція викрила два борделі та онлайн-порностудію

У Кривому Розі поліція викрила два борделі та онлайн-порностудію
24544 ПЕРЕГЛЯДІВ

Організаторів місць розпусти, які діяли під виглядом масажного салону, розшукує поліція. Щодо порностудії, її власниці найближчим часом буде вручено повідомлення про підозру. Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Два масажні салони, в яких надавалися послуги сексуального характеру, поліція виявила на території Довгинцівського та Центрально-Міського районів. Під час обшуків правоохоронці виявили в них лише секс-робітниць та їхніх клієнтів, тож вживаються заходи для встановлення організаторів нелегального бізнесу, які орендували приміщення та облаштували їх під борделі. Відкрито кримінальне провадження за ст. 302 Кримінального кодексу України.

І того ж дня поліція виявила онлайн-порностудію, яку організувала та в якій «працювала» місцева мешканка. Усе робила сама: у себе вдома виготовляла, розповсюджувала відеопродукцію порнографічного характеру та завантажувала її в мережу Інтернет.

«У ході слідчих дій правоохоронці вилучили мобільні телефони, комп’ютерну техніку, веб-камеру та банківські картки, — повідомляють у поліції. — Наразі речові докази надіслані на комп’ютерно-технічну експертизу».

Кримінальне провадження відкрито за ст. 301 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штрафом від 850 до 1700 грн, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Наразі вирішується питання про оголошення жінці про підозру та обрання запобіжного заходу.

Теги: Кривий Ріг,борделі,онлайн-порностудія,поліція

© 2020 rivne-inform

Мої відео