Рівне Інформ

На Дніпропетровщині відкриють «заміський котедж» для дітей-сиріт

На Дніпропетровщині відкриють «заміський котедж» для дітей-сиріт
58696 ПЕРЕГЛЯДІВ

У сучасній будівлі, яку звели у селі Раївка, під наглядом соціального педагога, психолога і вихователя житимуть діти з двох місцевих родин у складних життєвих обставинах та троє вихованців інтернатних закладів області. Малий груповий будинок, який звели обласним коштом, готовий вже на 99% і готується до відкриття. Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної держадміністрації.

В середині будинку – 5 спалень, кожна на двох мешканців. А ще вітальня, кухня з обідньою залою, ігрова кімната. Поряд на території – склад для продуктів і котельня. вже під’єднані усі мережі – вода, опалення, каналізація, електрика. А ще пожежна та охоронна сигналізації із системою оповіщення.

«Залишилося зовсім трішки. Повісити дзеркала у вбиральнях, поручні для вихованців з інвалідністю. Цьогоріч вже запускали для перевірки індивідуальне електричне опалення. Працює – шикарно. Облаштована система вентиляції. Встановлені кондиціонери. У великій вітальні, де діти збиратимуться разом – тепла підлога», – розповів представник підрядника Микола Хохлов.

Яскраве доповнення подвір’я – дитячий майданчик із гойдалками, каруселями та спеціальним гумовим покриттям. Тротуарні доріжки вимощені плиткою.

Теги: будинок,діти-сироти,Раївка, Дніпропетровщина

© 2020 rivne-inform

Мої відео