Рівне Інформ

Затримано братів, підозрюваних у вбивстві двох людей у Нікополі

Затримано братів, підозрюваних у вбивстві двох людей у Нікополі
21666 ПЕРЕГЛЯДІВ

До стрілянини, внаслідок якої загинуло двоє молодих чоловіків, причетні двоє братів 26 та 33 років. Конфлікт між компаніями, який закінчився вбивством, виник на побутовому ґрунті. Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

У ході поліцейської спецоперації співробітники управління карного розшуку та Нікопольського відділу поліції затримали підозрюваних у вбивстві, яке сталося вранці 14 вересня у Новопавлівці під Нікополем. Двох чоловіків 23 та 29 років зі смертельними вогнепальними пораненнями до лікарні привіз невідомий, який, не надавши жодних пояснень, миттєво зник. Поліція оголосила спецоперацію «Сирена», розшукуючи вбивць. З`ясувалося, що в ході перестрілки вони теж були поранені й навіть звернулися по допомогу до травматологічного пункту.

«Для затримання підозрюваних по Дніпропетровській області була проведена поліцейська спецоперація, ряд слідчих і оперативних заходів, — повідомляють у поліції. — Під час огляду місця злочину, обшуку автомобілів та приміщень поліцейські вилучили ряд речових доказів, зокрема стріляні гільзи, патрони, балаклави, молотки».

У вбивстві підозрюються двоє місцевих мешканців — брати 26 та 33 років. Наразі вони затримані, їм загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Теги: Нікополь,вбивство,план-перехват, Дніпропетровщина,затримання

© 2020 rivne-inform

Мої відео