Рівне Інформ

У Дніпрі за допомогою підроблених документів чоловік привласнив ринок

У Дніпрі за допомогою підроблених документів чоловік привласнив ринок
60494 ПЕРЕГЛЯДІВ

58-річний організатор оборудки у компанії держреєстратора та інших «помічників» відібрав майно у власника. А згодом здійснив і силове захоплення ринку, повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

У Дніпрі поліція затримала підозрюваного у рейдерському захопленні ринку, яке він організував і провів, залучивши ціле коло інших осіб — від тих, хто підробляв офіційні документи, до тих, хто силою захопив ринок.

«Державний реєстратор за підробленими документами провів незаконні реєстраційні дії у Державному реєстрі юридичних осіб, в результаті чого змінив власника і керівника ринку, — повідомляють у поліції. — У такий спосіб у 2018 році зловмисник позбавив законного власника майнових прав на об’єкт. Крім підробки документів, чоловік за допомогою найнятих людей здійснив силове захоплення ринку».

Поліції ще доведеться встановити всіх причетних до злочину, організатору вже вручено повідомлення про підозру. Під час обшуків вилучено документацію та електронні носії з інформацією, що можуть бути доказами у суді. За протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Щодо ринку, його вже повернули законному власнику.

Теги: захоплення ринку,рейдерство, Дніпро,підробка документів,силове захоплення

© 2020 rivne-inform

Мої відео