Рівне Інформ

Студенти ДНУ перейшли в режим змішаного навчання

Студенти ДНУ перейшли в режим змішаного навчання
47459 ПЕРЕГЛЯДІВ

У стінах вишу проводитимуться тільки лабораторні заняття. Лекції, семінари, консультації та практичні — у дистанційній формі. Про це повідомляє пресслужба ДНУ.

З 5 жовтня через погіршення ситуації із захворюванням на коронавірус серед студентів Дніпровський національний університет запроваджує дистанційний режим навчання.

«Лабораторні заняття, які мають проводитися на спеціальному обладнанні з використанням матеріалів і речовин, виконуватимуться згідно з відповідними графіками, — зауважив в.о. ректора ДНУ Олег Дробахін. — Навчання, яке може здійснюватися без втрат якості освіти — лекції, практичні заняття, семінари, консультації тощо, відбуватиметься в дистанційному режимі».

Наразі в університеті 16 випадків коронавірусу серед студентів, двоє хворих — студенти коледжів при ДНУ. Адміністрація вишу зазначає, що не має права зачинити гуртожитки, студенти самі вирішують — залишатися в них чи їхати додому.

До речі, до змішаного режиму перейшли і в Дніпровському національному університеті залізничного транспорту. Поки така форма навчання запроваджена до 25 жовтня.

Теги: навчання,дистанційний режим,ДНУ,лабораторні заняття,студенти,Дніпропетровський університет залізничного транспорту

© 2020 rivne-inform

Мої відео