Рівне Інформ

Лікарні Дніпропетровщини отримають 74 нові автівки швидкої допомоги

Лікарні Дніпропетровщини отримають 74 нові автівки швидкої допомоги
61428 ПЕРЕГЛЯДІВ

Обласному центру екстреної медичної допомоги буде виділено 4 млн грн для придбання семи автомобілів. На допомогу лікарям, що працюють з хворими на коронавірус, спрямують півтора мільйони гривень. Такі рішення були прийняті на XXV-й сесії Дніпропетровської обласної ради.

На останньому перед виборами зібранні депутати прийняли низку важливих рішень щодо підтримки медичної галузі в період пандемії. Зокрема, у лікарні області буде придбано 74 нових авто для всіх бригад швидкої допомоги. До того ж, депутати проголосували за виділення обласному центру екстреної медичної допомоги майже 4 млн грн для придбання 7 автомобілів швидкої медичної допомоги.

«Окрім того, депутати прийняли рішення, завдяки якому центр зможе придбати у лізинг ще 74 авто, — повідомляють в облраді. — Ці авто обслуговуватимуть 1,2 млн людей».

Крім того, аби підтримати медичний персонал, який, ризикуючи життям, працює з хворими на коронавірус, півтора мільйони гривень буде спрямовано на додаткові стипендії. Обласний центр екстреної медичної допомоги отримає 800 тисяч гривень, обласна лікарня ім. Мечникова — 700 тисяч гривень.

Теги: швидкі допомоги,пандемія,лікарні,стипендії, Дніпропетровщина,депутати,сесія,обласна рада

© 2020 rivne-inform

Мої відео