Рівне Інформ

Двічі вкрадене: у Кривому Розі поліцейські привласнили ювелірні вироби, вилучені у грабіжника

Двічі вкрадене: у Кривому Розі поліцейські привласнили ювелірні вироби, вилучені у грабіжника
64150 ПЕРЕГЛЯДІВ

Правоохоронці не склали жодних документів на речові докази. А згодом взагалі продали золоті прикраси на ринку. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровської області.

Вкрасти вже вкрадене вирішили оперуповноважені одного з відділів Криворізької поліції, коли у травні минулого року затримали місцевого мешканця на крадіжці золотих прикрас загальною сумою 130 тисяч гривень. Грабіжник зізнався у злочині та добровільно віддав правоохоронцям всю «здобич».

«Натомість майор та старший лейтенант поліції жодних процесуальних документів щодо добровільної видачі прикрас не склали, та, усвідомлюючи, що ювелірні вироби є речовими доказами у кримінальному провадженні, привласнили їх собі, а згодом реалізували на одному з ринків міста», — повідомляють у прокуратурі.

Наразі за привласнення і розтрату чужого майна, яке було ввірене особі та здійснено за попередньою змовою, правоохоронцям загрожує обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


Теги: ювелірні вироби,привласнення,Кривий Ріг,поліцейські,продали на ринку

© 2020 rivne-inform

Мої відео