Рівне Інформ

Що коїться у світі: чому система Google перестала працювати у всіх одночасно?

Що коїться у світі: чому система Google перестала працювати у всіх одночасно?
88413 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, в один і той же час, по всьому світу, від мережі відключились всі акаунти Google. Світ зупинився на 40 хвилин, і ніхто не міг зрозуміти, що сталось і чому перестало працювати усе, що пов’язано з Google. YouTube, Gmail, Google Drive припинили працювати.

Дехто писав про те, що в систему можна було потрапити, через функцію “інкогніто”. Проте через свій аккаунт ніхто увійти не міг. Через певний час усе відновилось і працює так, наче нічого і не відбувалось. Усі системи підключились до єдиної бази і знов працюють у єдиному темпі.

Люди почали писати по службі підтримки, адже, щоб вони не робили на екрані весь час була помилка 500. За даними Downdetector таке трапилось в Україні, США, Англії, Росії, Болгарії та ще деяких країнах. Таке трапляється з багатьма сервісами, проте з найбільшим інтернет-гігантом таке вперше. Так чим це зумовлено, і хто дасть відповідь на всі питання.

Наразі компанія Google не дає жодних коментарів стосовно цієї ситуації. Проте є інформація про те, що компанія намагалась оновити усю систему, аби користувачі могли використовувати всі необхідні програми без реклами. Особливо це стосується платформи YouTube. Для цього вони додадуть ще одну програму, яка контролюватиме повністю весь процесс, що відбувається на платформі.

Проте, якщо система не впорається із такими нововведеннями, то що чекатиме на тих, хто зберігає всі свої дані в системі? Поки що невідомо. Хоча можливість передивлятись улюблені відео без реклами того коштують.Тож будемо чекати офіційних даних, які надасть нам офіційні дані про те, що відбувається з усіма системами.

© 2020 rivne-inform

Мої відео