Рівне Інформ

У Кривому Розі безслідно зник хлопець 17 років! Хто володіє будь-якою інформацією, поділіться з рідними

У Кривому Розі безслідно зник хлопець 17 років! Хто володіє будь-якою інформацією, поділіться з рідними
164631 ПЕРЕГЛЯДІВ

Управління Нацполіціі Дніпропетровської області повідомляє, що вчора, точний час події невідомий, пропав хлопчик. Житель Кривого Рогу Богдан Бахвалов 2003 року народження не повернувся додому. Близькі не знають, що з ним могло статися. Адже він мав прийти додому, проте зник десь на півдорозі. Просто так таке не трапляється, а особливо зараз по такій погоді.

Як повідомляють правоохоронні органи, вчора ввечері мати потерпілого подзвонила в поліцію і вирішила повідомити про зникнення сина. Вона дала чіткий портрет дитини: хлопчик 17 років, виглядає на 16-17, щільної статури (не крупний, але і не худенький, середня дитина), з коротким темним волоссям і карими очима. На ньому були в день зникнення червоні кросівки, куртка болотного кольору в горошок.

Він ніколи не конфліктував з рдніми, а тим паче не тікав з дому. Тож і цього разу в хлопця не було причин зникати. Рідні вже зателефонували та обійшли усіх друзів та членів родини, до яких міг піти хлопець. Пошуки тривали цілу ніч, проте, що сталося із хлопцем, і досі залишається загадкою.

Якщо хтось має хоча б якусь інформацію, будь ласка, зателефонуйте за номером (067) 638 07 71. Або ви можете повідомити усе за номером 102. Проте не зволікайте, адже чим довше його будуть шукати, тим менше ймивірність того, що з хлопцем все буде гаразд. Адже він міг просто десь послизнутись, сильно вдаритись та знепритомніти.

Не залишайтесь осторонь, бо це стосується кожного. Хтось з ваших близьких так само може знепритомніти, зникнути, а ви будете шукати, не знаючи що робити. Тож давайте не будемо байдужими до дитини, в якої ще все життя попереду. 17 років – це лише початок довгого і захопливого життєвого шляху.

© 2020 rivne-inform

Мої відео