Рівне Інформ

СБУ викрила дніпропетровську банду, яка викрадала людей

СБУ викрила дніпропетровську банду, яка викрадала людей
72563 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наркотичні засоби, зброя, гроші, гранати — ось як сьогодні виглядає затримання банди, яка вже багато років тримає місто в жаху. І це не сюжет блокбастеру, а реальна історія. Ці люди причетні до більшості резонансних подій, які сталися на Дніпровщині за останні кілька років. На рахунку цієї банди безліч жахливих злочинів і залякуваннь громадян. Але тепер всі вони сядуть за ґрати, аби відбувати вже далеко не перше покарання.

Слідчі встановили, що вся банда складається з 15 чоловіків. Усі вони мають яскраве кримінальне минуле. Хтось сидів за крадіжку, хтось за пошкодження майна, проте життя їх нічому не навчило. Тож довгий час, поки поліція шукала винуватих, зловмисники тримали в страху ціле місто. Вони влаштовували бійки, крали, руйнували майно, залякували місцевих жителів. Тож на нас чекає цілий букет покарання за їхні букети злочинів.

Окрім наркотиків та зброї в них вилучили 6 мільйонів гривень, які вони отримували за обіг речовин. Аби прибрати всіх конкурентів з ринку, вони навіть створили власне силове крило, яке розв’язувало ті проблеми, які не вирішувались мирним шляхом. Як стало відомо, крім звичайних методів залякування вони також викрадали людей та шантажували їх родичів, які й так були дуже налякані.

За час обшуків поліція змогла затримати лише 6 чоловіків, проте слідство триває, і незабаром ми почуємо ще купу гарних новин про те, що зловмисників затримали. А поки що нам залишається бути обережними та слідкувати за тим, що відбувається навколо. І якщо ви випадково потрапили до подібної ситуації, то одразу ж викликайте поліцію.

© 2020 rivne-inform

Мої відео