Рівне Інформ

Хлопця врятували за крок до смерті!

Хлопця врятували за крок до смерті!
64893 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли, що правоохоронці спромоглися вмовити хлопця не вбивати себе! Підліток 14 років хотів покінчити життя самогубством. Він заліз на вікно у кухні приблизно о 17.30 на п’ятому поверсі. Дорослих у квартирі не було, тож поліцію викликали сторонні, які проходили повз. Правоохоронці швидко зреагували, а приїхали. Поки пожежники намагались піднятися по драбині, правоохоронці встигли зламати двері та увійти до квартири.


Наразі хлопчик впорядку. Він більше не планує закінчувати життя самогубством. Госпіталізовувати його не довелось, поранень він не отримав. Проте тепер із підлітком працюватиме місцевий психолог. Психолог звертається до всіх батьків та просить бути більш уважними до власних дітей. Дуже часто, намагаючись їх забезпечити матеріально, ми забуваємо про моральний аспект. Діти постійно потребують нашої підтримки. Інколи одна розмова може врятувати дитину від неправильного вибору. 


Намагайтеся частіше розмовляти зі своїми дітьми. Суспільство їм показує інший бік життя, де вони не завжди найкращі. Проте зрозуміти це дитина може лише тоді, коли їй про це хтось нагадає. Проводьте більше часу разом, тим паче у такі часи. 

© 2020 rivne-inform

Мої відео