Рівне Інформ

Пів тисячі паків із сигаретами: як поліція Кривого Рогу проводить боротьбу із контрабандою?

Пів тисячі паків із сигаретами: як поліція Кривого Рогу проводить боротьбу із контрабандою?
9223 ПЕРЕГЛЯДІВ

Патрульна поліція Кривого Рогу розповіла про те, що сьогодні на вулиці вони затримали жінку, яка продавала цигарки, невідомого походження. Коли поліція спробувала з’ясувати в жінки, що саме вона продає та звідки вона це взяла, вона не змогла сказати нічого путнього, бо ні документів, ні посвідчень вона не мала.

На одній з вулиць Саксаганського району 25 лютого дільничні під час перевірки території виявили жінку, яка продавала цигарки без відповідних документів. Правоохоронці вилучили у неї близько півтисячі пачок контрафактних сигарет. Просто на місці на жінку склали протокол. Їй висунули обвинувачення за статтею 164-5 Кримінального кодексу України. Тепер її обвинувачують у «Зберіганні або транспортуванні алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного збору встановленого зразка». Тепер жінці світить кримінальне покарання у вигляді штрафу, або позбавлення волі.

За даними поліції, скоро всі матеріали слідства будуть передані до суду. Там вирішуватимуть подальшу долю цієї жінки. Правоохоронні органи вже давно проводять розслідування за фактом переміщення та продажу речовин невідомого походження. Це пов’язано із тим, що досить частими стали випадки незаконного вторгнення контрабандистів на територію України. Прикордонні служби вже не вперше повідомляють про спроби перенесення до України незаконної партії цигарок. Остання така невдала спроба завершилась вчора. Прикордонники намагались спіймати чотирьох невідомих, які спробували перенести свої пакунки на територію України. Проте через те, що контрабандисти рано побачили службовців, вони змогли сховатись за рельєфними перепадами. Проте всю партію цигарок вони все ж таки покинули.


© 2020 rivne-inform

Мої відео