Рівне Інформ

Школярки з Дніпра жорстоко побили однолітку!

Школярки з Дніпра жорстоко побили однолітку!
9173 ПЕРЕГЛЯДІВ

По Україні продовжуються серії дивних вчинків підлітків. Зараз відбувається велика кількість спроб самогубств. Діти то ковтають пігулки, то ріжуть вени просто перед шкільним подвір’ям. В поліції зараз як одна із версій такої дивної поведінки розглядається варіант того, що знову підлітки грають у якусь невідому гру. Проте лише спробами самогубства все не обійшлося, зараз також частими стали випадки, коли діти проявляють агресію до однолітків.

Олексій Таймурзін розповів про те, що в Криворізькій школі №15 в Металургійному районі дівчата побили свою однолітку. Вони не просто проявили жорстокість до дівчинки. Спершу вони принижували її, поки та стояла навколішках та намагалися її затравити. Вона протягом довгого часу була змушена терпіти образи від дівчат. Після чого її сильно побили, засняли все це на відео та поширили інтернетом. Блогер сподівається, що адміністрація школи разом з батьками звернуть увагу на цей інцидент та належним чином покарають винних. Адже без уваги таку подію лишати не можна. Тим паче в часи, коли діти найбільш вразливі. В інтернеті це відео зібрало вже велику кількість переглядів. І найгірше те, що воно лише набирає популярність серед підлітків. Зараз це і так велика проблема, проте якщо це не припинити, то скоро може стати надто пізно.

Також блогер наголосив на тому, що батькам варто поспілкуватись та провести бесіду зі своїми дітьми. Адже вони можуть і не розповідати про такі випадки, але саме через таку поведінку їх і знаходять в мережі різні власники ігор та листувань у соціальних мережах, через які діти можуть здійснити самогубство. Поліція намагатиметься відстежити та розібратись із тим, хто саме стоїть за цією серією злочинів, проте в одну мить вони розв’язати все це не зможуть. Бережіть себе та своїх дітей.

© 2020 rivne-inform

Мої відео