Рівне Інформ

Невже історичну будівлю, яка з 1913 року стоїть на Троїцький, все ж таки перетворять на жилий комплекс?

Невже історичну будівлю, яка з 1913 року стоїть на Троїцький, все ж таки перетворять на жилий комплекс?
9063 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Дніпрі все ще продовжується забудова житлового комплексу, який матиме назву “Троїцький” на честь вулиці, на якій його звели. Він складатиметься з двох частин. По-перше, влада відреставрує колишній будинок доходів, який знаходиться там з 1913 року та вже встиг стати історичною пам’яткою. Друга ж частина буде повністю розбудована в новому мінімалістичному стилі. Там також планують розбудувати прекрасний фасад, який прикрасять декоративною цеглиною.

З новітніх розробок, туди планують додати підземний паркінг, аби автівки не залишились посеред вулиці та не перекривали вид на новітній приклад архітектурного міксу. Також в будівлі з’явиться вестибюль, який планують розташувати в історичній частині будівлі. Комплексно новий предмет гордості міста являтиме собою приклад суміші з апартаментів, які поєднуватимуть в собі минуле та теперішнє. Матимуть відкриті тераси та історичну пам’ять.

Звісно, на створення такої краси знадобиться далеко не один і не два дні, та за словами архітекторів, воно того буде варте. Зараз лише почали проводити розбудову та реставрацію кладки. Встигли зробити пробні нанесення фарби, але роботи ще багато. Тож чекаємо на те, що вийде в самому кінці!

© 2020 rivne-inform

Мої відео