Рівне Інформ

Відкрив вогонь просто з вікон власного балкона: як чоловік з Дніпра відзначав можливість випити пляшку?

Відкрив вогонь просто з вікон власного балкона: як чоловік з Дніпра відзначав можливість випити пляшку?
8449 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні до поліції зателефонували стурбовані громадяни, які сильно переймались за своє життя. Вони повідомили поліціянтам про те, що хтось стріляє просто посеред двору багатоповерхівки. Вони не те, що не можуть спокійно вийти кудись, люди боялись навіть до вікон підійти. Тож, що тепер робити, вони не знають.

Одразу після надходження телефонного виклику поліція прибула за місцем призначення. Там вони виявили три використаних гільзи. За траєкторією падіння куль та проаналізувавши мешканців будинку, поліціянти виявили стрілка. Вони спробували заарештувати чоловіка, проте той не хотів йти на зустріч. Він агресивно поводився, лаявся з усіма та намагався вислизнути з рук співробітників поліції. Проте працівники правоохоронних органів повідомили, що чоловіка вдалося затримати.

Після того, як його заарештували, поліціянти знайшли зброю, з якої той стріляв у двір. Після з’ясування обставин виявилось, що мало того, що на момент скоєння злочину чоловік був напідпитку. Він не міг навіть декілька слів між собою зв’язати у речення. Тож відповісти на питання, чому чоловік вирішив “постріляти” в людей, він не зміг. Також поліція виявила, що документи на зберігання зброї вже протягом довгого часу є недійсними. Тож він тепер відповідатиме не лише за те, що стріляв по людях, а й за незаконне зберігання та експлуатацію зброї.

Але, на щастя постраждалих в цій ситуації немає. Всі залишились живі та здорові. А поліція продовжу займатись розслідуванням того, що трапилось. У випадку, якщо виявиться, що чоловік є психічно хворим, скоріше за все, його відправлять на лікування, після чого буде вже обрана міра відповідальності. А ми нагадуємо, що це далеко не перший випадок стрілянини Дніпрі.

© 2020 rivne-inform

Мої відео