Рівне Інформ

10-річний хлопчик з Дніпра не повернувся додому! Батьки шукали всю ніч

10-річний хлопчик з Дніпра не повернувся додому! Батьки шукали всю ніч
9008 ПЕРЕГЛЯДІВ

Всю ніч тривали пошуки маленького хлопчика, який вчора не повернувся додому. В місті Кам’янське зник Михайло Сергіїв. Його шукали на території всієї Дніпровщини. Батьки звертались до кожного, хто щось міг знати. Проте, що насправді трапилось із дитиною, батьки так і не дізнались.

13 березня, приблизно о 16.30 дитина вийшла з дому. Після чого її не було протягом довгого часу. Коли батьки зрозуміли, що дитини немає вже надто довго, вони одразу почали телефонувати. Але виявилось, що телефон він залишив вдома. Тоді батьки самостійно вирушили на пошуки дитини. Коли це не дало жодних результатів, вони зателефонували до поліції. Пошуки тривали всю ніч. І нещодавно повідомили, що хлопчика знайшли цілим та неушкодженим. Завдяки оперативній роботі поліції все завершилось добре. Тож батьки щиро вдячні поліціянтам, які допомагали в пошуках. І хоча історія завершилась досить вдало, ніхто так і не отримав відповіді на запитання, що сталось з дитиною. Сам Михайло нічого не розповідає, а от очевидців так і не знайшли.

Також повідомили, що двом дівчинкам з Дніпра необхідна матеріальна допомога. У Єви Лупащенко лікарі виявили жахливе захворювання. Дівчинка хвора на гострий лімфобластний лейкоз. Тож їй терміново необхідне дуже дороге лікування. Батьки дівчинки звертаються до всіх небайдужих для того, щоб вони допомогли зібрати кошти на лікування. А мама ще однієї дитини звертається із проханням про допомогу збору коштів на б/у авто. Її дитина не може самостійно рухатись та сидіти. Тож для того, щоб вона могла пересуватись містом, їй потрібен транспортний засіб. Зараз в маршрутку з коляскою для інвалідів сісти майже неможливо, адже перевозять велику кількість людей. Тож всі небайдужі можуть переказати кошти Жигалко Вікторії, матері дитини, на картку 5168 7450 1999 5791.

© 2020 rivne-inform

Мої відео