Рівне Інформ

Російське вторгнення в Україну : Український спротив може зруйнувати план кремля створити так звану “херсонську народну республіку”

Російське вторгнення в Україну : Український спротив може зруйнувати план кремля створити так звану “херсонську народну республіку”
307622 ПЕРЕГЛЯДІВ

⚡️Український спротив може зруйнувати план кремля створити так звану “херсонську народну республіку”

?“путіну до 9 травня потрібно продемонструвати свій успіх. Він усе буде робити для того, щоб будь-якими методами провести референдум та сказати, що “народ Херсонщини” проголосив “херсонську народну республіку” і хоче увійти до складу росії. Це буде подаватися як одна із перемог російських окупаційних військ на території України. Наступними кроками можуть бути запорізька… одеська… Це стратегія путіна, яку він намагається реалізувати на території незалежних держав колишнього радянського союзу”, – заявив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький в ефірі телеканалу “Настоящее время”.

▪️Тактика країни-окупанта на тимчасово окупованих територіях України – це встановлення силовими структурами жорсткого контролю за територією та призначення на посади в органах місцевої влади маріонеток, які будуть виконувати всі вказівки кремля.

▪️Проте, за словами представника воєнної розвідки України, зірвати референдум та всі плани окупантів зі створення так званої “ХНР” може спротив і активна позиція громадян України на тимчасово окупованих територіях.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

© 2020 rivne-inform

Мої відео