Рівне Інформ

Розрахунки Forbes щодо витрат Росії у війні з Україною досягли майже $115 млрд

Розрахунки Forbes щодо витрат Росії у війні з Україною досягли майже $115 млрд
311315 ПЕРЕГЛЯДІВ

Втрати російської армії за рік дійшли рекордного місця. За оцінками Forbes, росія втратила понад $114,4млрд, що приблизно $10 млрд щомісячно. Продовження війни вимагатиме у росії ще більше коштів, через низький дохід експорту нафти та газу.

Що розповідає Forbes про втрати росії?

За 365 днів війни росія втратила не лише величезну суму коштів, але й величезну кількість солдат, цілі армії, які готували та наповнювали зброєю протягом десятиліть.

Аналітики зазначають, що за рік війни було знищено майже 40 - 70% російської сухопутної військової техніки, на яку роками витрачали кошти, для покращення та збільшення рівня бойових припасів російської армії.

Також Forbes оцінив вартість знищеної та захопленої російської техніки у $25 млрд. Але найбільш вартісними для росіян є втрати авіації, через те, що відновлення авіапарку - це найбільш складний і вартісний процес.

Загальні втрати російської авіації обійшлися приблизно в $6,5 млрд, також ще 3 мільярди доларів за знищені гвинтокрили.

Якщо вже говорити про армію, то найбільша сума бюджету пішла на забезпечення війська, що становить $36 млрд за рік війни, плюс виплати військовим $24, 7 млрд. Також сума компенсацій загиблим родинам військового сягає $29,1 млрд.

Перелік витрат на війну великий, прераховующи ще сумарні витрати на ракети, снаряди, які випускаються щодня. 

Витрати йдуть колосальні, перераховуючи кожну витрачену ціль російської армії. Взявши всю сумарну суму грошей, яка йшла на війну в Україні можна витратити на відновлення занепавших міст росії, про які забула російська влада: Воркута, Ростов-на-Дону, Норильськ - великі міста, великої могутньої расєї, яка пишається своєю другою армією світу та ядерною зброєю, проте з розрухою в інших містах. Ці міста виглядають так, ніби їх бомбили, а насправді все це злидні та розрухи, все це результат " ефективного" управління країною протягом останіх 22 років.

Кошти, які витрачалися на війну, та кралися, могли б піти на відбудову всіх міст росії, але ні - мета росії все нищити. Навіщо лізете до України, та "освобождаєте" її від когось? За 115 мільярдів доларів можна було б надати кращу медицину росії, підвищити рівень пенсії та зарплатні, відреставрувати занедбані міста, які наразі виглядають однією розрухою, ніби вони після бомбардування.

Захопити, знищити матеріальні, моральні ціності - ось єдина мета " велікого" руського народу.

Теги: Російська агресія , російськевторгнення,Російське вторгнення в Україну

© 2020 rivne-inform

Мої відео