Рівне Інформ

Манчестер Юнайтед – Ньюкасл 4:1. Свято повернення на Олд Траффорд з дублем Роналду

Манчестер Юнайтед – Ньюкасл 4:1. Свято повернення на Олд Траффорд з дублем Роналду
381137 ПЕРЕГЛЯДІВ

Англійська Прем’єр-ліга, четвертий тур

“Олд Траффорд” (Манчестер)

Головний арбітр: Ентоні Тейлор

Поєдинок між “Манчестер Юнайтед” та “Ньюкаслом” був цікавий точно не з турнірної точки зору. Він привернув свою увагу поверненням Великого – Кріштіану Роналду знову вийшов на поле “Олд Траффорд”. Більше того, він допоміг своїй команді перемогти, вписавши своє ім’я в кілька рекордів АПЛ.

Бурхливі овації від стадіону і позитивний настрій усіх “червоних дияволів” (і гравців, і вболівальників) готові були зіпсувати “сороки”. Вони “прилетіли” у Манчестер для цього. Стів Брюс всього одного разу зумів не програти на рідному для себе “Олд Траффорд”, і щоб сьогодні досягти хоча б нічиєї вибудував дуже потужну лінію оборони. Гості перекривали всі підступи до штрафного майданчика. За основний час перший тайм господарі лише двічі створили небезпеку з володінь Вудмена (який, до речі, регулярно затягував час): спочатку удар Роналду влучив у зовнішню частину сітки воріт, а згодом Варан головою пробив повз праву стійку після подачі від кутового прапорця.

Як казав класик: “Голи в компенсований час не рахуються”, проте Роналду так не думає. На другій доданій хвилині (арбітр передав привіт Вудмену) Кріштіану забив свій перший гол за “МЮ” після 12 років і 118 днів тиші. Кріштіану добив у порожні ворота після незграбного сейву того ж голкіпера “Ньюкасла”. Весь стадіон святкував разом із португальцем: “SIIIIIIIIIUUUU”.

Завдяки цьому взяттю воріт Роналду став третім найстаршим автором голу в АПЛ в історії “Манчестер Юнайтед” після Раяна Гіггза та Пола Скоулза. Також ось цей відтинок у 12 років став другим в історії найбільшим відрізком між голами в АПЛ. Рекордсмен – Метт Джексон (13 років 187 днів).

Проте на другий тайм “манкуніанці” вийшли розслабленими. Навіть кілька поспіль атак від гостей не зуміли розтрусити господарів. Зрештою, “Ньюкасл” забив – Манкільйо відзначився в АПЛ вперше з 2017-го року, впевнено перегравши де Хеа на побаченні.

Відповідь “Манчестер Юнайтед” не змусила себе довго чекати. Підопічні Сульшера забили другий гол завдяки сильній стороні самих “сорок” – контратаки. Шоу розігнав наступ, а Роналду відклеївся від захисника, отримав розрізну передачу, та поцілив між ніг Вудмену. Знову невдала гра від голкіпера. Власне, так як і у третьому взятті воріт “червоних дияволів”: Фернандеш потужно пробив з метрів 23-х у верхній лівий кут воріт. Вудмен міг дотягнутися, але не побачив момент удару.

Гра вже підходила до завершення, але своє слово сказав Лінгард. Джессі 25 хвилин на полі мовчав, проте на другій компенсованій хвилині все-таки завершив атаку після паса Погби – перший гол англійського півзахисника за “Манчестер Юнайтед” в АПЛ з липня 2020-го року. До речі, Поль окрім цього асисту віддав гольову передачу ще й на Бруно. Загалом у француза уже сім асистів у поточній АПЛ.

Довгоочікуване повернення на вершину АПЛ для “Манчестер Юнайтед”. Хіба що “Челсі” або “Ліверпуль” в змозі посунути команду Сульшера до кінця туру. А поки “Олд Траффорд” святкує разом із Роналду: “SIU”.

“Манчестер Юнайтед” – “Ньюкасл” 4:1 (1:0)

Голи: Кріштіану Роналду 45+2, 62, Бруно Фернандеш 80, Джессі Лінгард 90+2 – Хав’єр Манкільйо 56

"Манчестер Юнайтед": де Хеа - Ван-Біссака, Варан, Магвайр, Шоу - Погба, Матич – Грінвуд (ван де Бек 85), Фернандеш (Марсьяль 85), Санчо (Лінгард 66) - Роналду

"Ньюкасл": Вудмен - Манкільйо, Хейден, Ласселс, Кларк (Льюїс 84), Рітчі – Віллок (Хендрік 86), Лонгстафф, Альмірон (Мерфі 77) - Жоелінтон, Сен-Максімен

Попередження: Погба 60

Теги: Крiштiану Роналду ,Ньюкасл ,Манчестер Юнайтед, Криштиану Роналду ,Роналду,Криштиану Роналду,Криштиану Роналду Википедия,Бруно Фернандеш , Джессі Лінгард , Хав’єр Манкільйо,Фернандеш , Лінгард , Манкільйо,де Хеа, Ван-Біссака, Варан, Магвайр, Шоу ,Погба, Матич ,Грінвуд ,ван де Бек , Фернандеш ,Марсьяль , Санчо ,Лінгард , Роналду,АПЛ ,Челсі,Ліверпуль,Олд Траффорд
Автор: admin.sportcomua

© 2020 rivne-inform

Мої відео