Рівне Інформ

Від Мудрика до Зінченка: лідер Челсі переходить в Арсенал

Від Мудрика до Зінченка: лідер Челсі переходить в Арсенал
394244 ПЕРЕГЛЯДІВ
Лондонські Арсенал та Челсі домовилися про трансфер Жоржінью.

Контракт півзахисника з "синіми" закінчується влітку 2023 року, а підписувати нову угоду італієць відмовляється. Відтак, у Челсі вирішили відпустити футболіста взимку, заробивши на його трансфері принаймні щось.

Ситуацією скористалися в Арсеналі. "Каноніри" заплатять за 31-річного Жоржінью лише 12 мільйонів фунтів, повідомляє авторитетний інсайдер Фабріціо Романо. З новим клубом півзахисник підпише контракт на півтора року з опцією продовження.

Головним ініціатором цього трансферу став наставник Арсенала Мікель Артета, який особисто переконав італійця приєднатися до команди.

Нагадаємо, Арсенал, кольори якого захищає Олександр Зінченко, лідирує в АПЛ. Челсі, до якого взимку приєднався інший українець Михайло Мудрик, йде лише на 10-й сходинці.

Теги: Футбол, Новости, новости футбола,Новини, новини футболу, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Мудрик, Михайло Мудрик,Михайло Мудрик Вікіпедія,Мудрик Вікіпедія,Арсенал, Арсенал Вікіпедія,Зінченко,Зінченко Вікіпедія,Трансфер,лідер Челсі переходить в Арсенал,лідер Челсі ,Челсі,Жоржиньйо,Жоржиньйо Вікіпедія,Каноніри,АПЛ,Олександр Зінченко,Олександр Зінченко Вікіпедія,Мікель Артета,Артета,Мікель Артета Вікіпедія,Артета Вікіпедія
Автор: admin.sportcomua

© 2020 rivne-inform

Мої відео