Рівне Інформ

Ліонель Мессі забив хет-трик та досягнув 100 голів за збірну Аргентини у товариському матчі проти країни-карлика.

Ліонель Мессі забив хет-трик та досягнув 100 голів за збірну Аргентини у товариському матчі проти країни-карлика.
309102 ПЕРЕГЛЯДІВ

У товариському матчі проти Кюрасао, збірна Аргентини продемонструвала свою високу гру, перемігши суперників з рахунком 7:0. 

Найяскравішим гравцем зустрічі став Ліонель Мессі, який забив хет-трик у першому таймі і здобув свій 102-й гол за збірну Аргентини. 

Крім Мессі, у складному для Кюрасао першому таймі забити голи вдалося Ніколасу Гонсалесу та Енцо Фернандесу. У другому таймі Ді Марія та Монтіель закріпили перемогу для "Альбіселесте". 

Варто зазначити, що раніше повідомлялося про бажання Мессі повернутись до Барселони, і його батько навіть контактував з президентом клубу та головним тренером.

Теги: Ліонель Мессі забив хет-трик, Ліонель Мессі хет-трик,хет-трик, Ліонель Мессі , Мессі , Ліонель Мессі Вікіпедія,Мессі Вікіпедія,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Футбол, новости футбола,Новости,Новини, новини футболу,Кюрасао,Аргентина,збірна Аргентини,Ніколас Гонсалес,Ніколас Гонсалес Вікіпедія,Ніколас Гонсалес футбол,Енцо Фернандес,Фернандес,Енцо Фернандес Вікіпедія,Ді Марія ,Монтіель,Альбіселесте,Барселона, Кюрасао, товариський матч, футбол, Ліонель Мессі, гол, збірна, Ніколас Гонсалес, Енцо Фернандес, Ді Марія, Монтіель, Барселона, батько, президент, головний тренер
Автор: admin.sportcomua

© 2020 rivne-inform

Мої відео