Рівне Інформ

Ді Марія покине Ювентус наприкінці сезону

Ді Марія покине Ювентус наприкінці сезону
286450 ПЕРЕГЛЯДІВ

Півзахисник "Ювентуса" Анхель Ді Марія залишить клуб наприкінці сезону. Про це пише інсайдер Фабріціо Романо у своєму Twitter.

Згідно з інформацією журналіста, аргентинець найближчими тижнями оцінюватиме варіанти для продовження кар'єри, оскільки переговори з керівництвом "бьянконері" про пролонгацію контракту не увінчалися успіхом.

35-річний Ді Марія покине Турин цього літа в якості вільного агента. Інтерес до півзахисника виявляють клуби з Саудівської Аравії, однак пріоритет Анхеля - залишитися в європейському футболі.

У поточному сезоні аргентинець провів 38 матчів за "Ювентус" у всіх турнірах, забив 8 голів і виконав 7 результативних передач. Портал Transfermarkt оцінює його в 10 млн євро.

Джерело

Теги: Ювентус,Півзахисник "Ювентуса" Анхель Ді Марія,Півзахисник "Ювентуса" Ді Марія,Півзахисник Ювентуса,Анхель Ді Марія,Анхель Ді Марія Вікіпедія,Ді Марія Вікіпедія,Ди Мария,Анхель Ди Мария, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Футбол, новини футболу, новости футбола
Автор: admin.sportcomua

© 2020 rivne-inform

Мої відео