Рівне Інформ

Всеукраїнський проект НОК України "Олімпійський день"в Івано-Франківську

Всеукраїнський проект НОК України "Олімпійський день"в Івано-Франківську
300955 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голова Відділення Національного олімпійського комітету України в Київській області Ігор Малинський та член виконкому Відділення Вадим Гаєвий 19 травня 2023 року долучилися в Івано-Франківську до старту Всеукраїнського проекту НОК України "Олімпійський день". Захід пройшов за участі Міністра молоді та спорту України, президента НОК України, олімпійського чемпіона Вадима Гутцайта, який офіційно дав старт заходам до відзначення Олімпійського дня в Україні. Слід зазначити що цього дня на площі біля івано-франківського готелю «Надія» замайорів Олімпійський прапор!

Нагадаємо, що за доброю традицією в усьому світі до дня заснування Міжнародного олімпійського комітету (23 червня 1894 року) відзначають Олімпійський день. Україна завжди була спортивною державою, а Олімпійський день щороку об’єднував сотні тисяч поціновувачів спорту та здорового способу життя.

Сьогодні ми боремося за наше майбутнє, кожен на своєму фронті. Розуміємо, що особливо в такий період маємо активно діяти на благо розвитку нашої країни, нашого майбутнього.

Окрема подяка захисникам та захисницям України за можливість проводити такі заходи!

Слава Україні!

Слава ЗСУ!

© 2020 rivne-inform

Мої відео