Рівне Інформ

В режимі #BeActive пройшов Європейський тиждень спорту у Бучанському ліцеї №3.

В режимі #BeActive пройшов Європейський тиждень спорту у Бучанському ліцеї  №3.
326262 ПЕРЕГЛЯДІВ

В режимі #BeActive пройшов Європейський тиждень спорту у Бучанському ліцеї  №3. 

Традиційно на початку нового навчального року та до Європейського тижня спорту в Україні координатором якого є НОК України в ліцеї було проведено «Олімпійський тиждень», у рамках якого організовано чимало цікавих заходів: тематичні виховні години, інформаційні хвилинки, олімпійські уроки, конкурс малюнків, спортивні змагання між класами, які мали на меті пропагувати серед дітей та учнівської молоді здоровий спосіб життя, сприяти залученню їх до активних занять спортом.

До проведення «Олімпійського тижня #BeActive» долучилися учні початкової школи. В класах проведено Олімпійські уроки, на яких діти мали змогу більше дізнатися про історію виникнення Олімпійських ігор, видатних спортсменів та Олімпійських чемпіонів України, які прославляють нашу країну на світовій арені.Веселими і задоволеними залишилися всі учасники спортивних змагань та естафет. Ми ще раз переконались, що в нашій школі працюють і вчаться сильні, спритні й сміливі люди.

Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами!

Від колективу Відділення НОК України в Київській області слід висловити подяку за організацію такого заходу, а також за натхнення та відданість своїй справі Надії Забавській – вчителю фізичної культури Бучанського ліцею №3, доречі пані Надія є призером Всеукраїнського конкурсу на кращу модель школи з організації впровадження олімпійської освіти в освітній процес мережі шкіл “Олімпійська освіта”.

#BeActive #ЄвропейськийТижденьСпорту #ОлімпійськийУрок #КОВНОК #НОК #Україна #Буча #спорт #БучанськийЛіцей№3

© 2020 rivne-inform

Мої відео