Рівне Інформ

СК “Прометей” проведе низку важливих ігор без свого лідера Ренді Кулпеппера

СК “Прометей” проведе низку важливих ігор без свого лідера Ренді Кулпеппера
146313 ПЕРЕГЛЯДІВ

Впродовж наступного ігрового вікенду нинішній лідер української баскетбольної Суперліги СК “Прометей” проведе два домашні поєдинки в рамках чемпіонату. 18 жовтня підопічні Карліса Муйжнієкса зустрінуться з чинними чемпіонами України — “Хіміком” з Южного. А вже 20 жовтня силу кам’янчан перевірить баскетбольний Клуб “Одеса”.

Наразі після 4-ох перемог поспіль з 8-ма очками “Прометей” одноосібно посідає першу позицію в турнірній таблиці найсильнішого дивізіону країни. В останньому матчі команда з Кам’янського на паркеті суперників з рахунком 60:67 обіграла БК “Дніпро”.

"Свято вдалося. Хоча гра була дуже в'язкою та важкою. Після кидків з боку гравців обох команд, м'яч часто  просто не йшов у кільце. Втім, ми перемогли! Ми вдячні, раді та щасливі від цього. Усі хвилюємося за Ренді Кулпеппера. Незрозуміло, що з ним. Деталі будемо з'ясовувати у лікарів”, — каже президент СК “Прометей” Володимир Дубинський.

Наприкінці другого періоду один із лідерів “Прометея” та кращий бомбардир команди пошкодив ногу. Після матчу медики обстежили Кулпеппера. Виявилося, що прикра травма не дозволить баскетболісту вийти на майданчик щонайменше місяць. Тому наступні поєдинки проти колективів з Южного та Одеси команда Муйжнієкса проведе без американця у складі. Нагадаємо, до зустрічі з “Дніпром” Ренді Кулпеппер в середньому приносив “Прометею” більше 25-ти очок за гру.

© 2020 rivne-inform

Мої відео