Рівне Інформ

У Дніпрі завершився чемпіонат міста з плавання

У Дніпрі завершився чемпіонат міста з плавання
174189 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міський чемпіонат з плавання пройшов серед спортсменів 2003-2004 років народження і молодше. У змаганнях взяли участь 560 учасників — представники майже усіх профільних спортивних шкіл та клубів міста. Дванадцять видів програми і 192 розіграних комплекти нагород.

Аби забезпечити розвиток місцевого плавання, чемпіонат зробили масовим та максимально насиченим.

“У нас присутні практично всі види олімпійської програми, окрім однієї дистанції 1500 метрів — вільний стиль”, - каже головний суддя Олександр Кулик.

Восьмикласника Олексія Муху у три роки до басейна вперше привів батько, чемпіон України з плавання. Відтоді хлопець завзято тренується. І на міських змаганнях показує досить непогані результати.

“Суперників було близько шістнадцяти. Я зайняв перше місце, пропливши дистанцію за дві хвилини сорок сім секунд і сімдесят дев'ять сотих”, - каже хлопець.

Усі результати спортсменів можна відслідковувати онлайн завдяки Дмитру Фенозі. Чотири роки тому чоловік привів доньку на плавання. Педантично фіксував її спортивні успіхи. Тоді у нього й виникла ідея створити комп'ютерну систему автоматизованого звітування. Донька Дмитра вже не займається плаванням. А її батько тепер — суддя та секретар на багатьох турнірах.

“Будь-хто з батьків, зайшовши на сайт, може бачити результати своєї дитини, стартові протоколи, які він виконав розряди, яке отримав поліпшення”, - каже ІТ-спеціаліст Дмитро Фенога.

За словами чоловіка, його програма не поступається кращим світовим аналогам. А у Дніпрі за час проведення змагань допомогла зафіксувати результати майже 600 спортсменів.

Читйате також: Карколомна перемога СК “Прометей”

© 2020 rivne-inform

Мої відео