Рівне Інформ

Марафон здоров’я у Будівельній Академії

Марафон здоров’я у Будівельній Академії
34836 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Придніпровській Академії Будівництва та Архітектури добіг кінця тиждень правильного харчування. Цю науку вивчали та застосовували на практиці студенти та працівники ВИШу.

Секретами схуднення із учасниками здорових тижнів ділився Дмитро Іванов — учасник реаліті-шоу на одному з центральних каналів. Чоловікові вдалося скинути аж 70 кілограмів. Каже, головне, відповісти собі на запитання, для чого вам це? І тоді:

“Откроются самые сокровенные вещи и вы найдете ответ на ваши вопросы. Тогда вы спокойно пройдете мимо фастфуда и дома приготовите здоровую правильную пищу”, - ділиться думками Дмитро Іванов, учасник реаліті-шоу.

Щодня протягом тижня учасники марафону брали участь у різноманітних акціях та конкурсах. За що отримували смачні та корисні призи. Крім цього, дієтологи, які під час “здорового” тижня в академії читали лекції, запустили флешмоби “Я відмовляюся від…”, “Мій водний баланс” та “Мій суперФуд”.

Будівельна академія стала одним з семи українських ВИШів, які взяли участь у програмі фонду ООН Health Challenge. Учасники змагаються між собою за грант на розвиток ЗОЖу в навчальному закладі.

“Будуть шість призів, загальною вартістю 130 тисяч гривень”, - каже Ірина Кононова, організаторка проекту у ПДАБА.

Програма триває чотири тижні, кожен з яких присвячений окремій темі. Тижні фізичної активності та раціонального харчування вже пройшли, на черзі — семиденки репродуктивного та ментального здоров’я.

© 2020 rivne-inform

Мої відео