Рівне Інформ

Руслан Малиновський — один із кращих футболістів Італії

Руслан Малиновський — один із кращих футболістів Італії
135930 ПЕРЕГЛЯДІВ

Український 26-річний гравець збірної України Руслан Малиновський, який на клубному рівні виступає у складі «Аталанти», увійшов до рейтингу 10-ти кращих атакувальних півзахисників італійської «Серії А».

За інформацією одного з профільних європейських видань, яке підрахувало коефіцієнти корисної дії гравців на полях найсильнішого футбольного дивізіону Італії, Малиновський серед колег його амплуа посів 9-ту сходинку. Результат нашого співвітчизника — 293 залікових бали. В активі українського хавбека 2,7 ключових передач в середньому за матч, 46 ударів по воротах суперника, а також 7,1 передача до штрафного майданчика за гру.

У сезоні 2019-2020 Руслан Малиновський взяв участь у 31 поєдинку в усіх турнірах, забивши при цьому 5 голів. До звітного списку потрапив і Євген Шахов, ще один український футболіст, який захищає кольори «Лечче». Гравець, якому наразі 29 років, розташувався на 55 сходинці серед 56 учасників рейтингу.

Нагадаємо, наразі через пандемію коронавірусу змагання у чемпіонаті Італії призупинили. За оцінками спеціалістів, через вимушену паузу «Серія А» вже втратила близько 600 мільйонів євро. І ця цифра найближчим часом може зрости до 1 мільярда євро.

© 2020 rivne-inform

Мої відео