Рівне Інформ

Як змінюється турнірна таблиця в жіночій гонці на переслідування?

Як змінюється турнірна таблиця в жіночій гонці на переслідування?
69786 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні завершився жіночій чемпіонат України із переслідування у Буковелі. Результати виявилися дуже непередбачуваними! Адже турніна таблиця змінилася досить швидко.

Цьогорічною переможницею стала Надія Бєлкіна, яка обійшла чемпіонку Ірину Петренко. Вони йшли на рівні більшу частину дороги, проте Бєлкіна помітно почала перевершувати Петренко з лижного ходу, а тому навіть два промахи на стрільбище не завадили їй фінішувати першою з 50-секундним відривом від Ірини.

Так вона отримала неймовірну перемогу у своєї суперниці, яка прийшла другою і стала срібною чемпіонкою України. За бронзу цього року також відбувалась запекла боротьба. Христина Дмитреноко і Юлія Городна йшли нога в ногу до останніх пострілів. Проте фінальний постріл усе вирішив.

Христина Дмитренко прийшла третьою, обійшовши Юлію Городну, яка залишилась на 4 місці. Минулорічна бронзова чемпіонка України цього року посіла аж шосте місце, через сім промахів під час пострілів.

Тож ми пишаємось нашими чемпіонами, як тими, які підтверджують свою майстерність, так і тими, хто лише починає підкорювати висоти. Тож бажаємо їм успіхів у Новому 2021 році.

© 2020 rivne-inform

Мої відео