Рівне Інформ

Хто цього року отримав звання кращого гравця року в “Зорі”?

Хто цього року отримав звання кращого гравця року в “Зорі”?
152707 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цього року на звання найкращого гравця року були представлені найкращі гравці луганського клубу. Тож обирати було досить важкою. Проте вибір фанатів цього року впав на півзахисника “Зорі” Владислава Кочергіна. Який сильно відзначився в останніх поєдинках своєї команди. Наразі він один із найсильніших гравців у команді.

Клуб проводив онлайн-голосування в соцмережах. За результатами якого Владислав Кочергін обійшов голкіпера Микиту Шевченко та захисника Віталія Вернидуба. Боротьба була тривалою, адже показники прекрасні в усіх трьох гравців.

Владислав грає за цей клуб з 2017 року. За цей час на його рахунку вже десятки зіграних матчів. Тож фанати добре знайомі із його постаттю. Цього року він відзначився тим, що під час першої частини теперішнього сезону встиг забити шість голів та віддати три асети. І зіграв вже 18 поєдинків за команду Віктора Скрипника.

Вже навесні команда зіграє свій перший матч, де їх чекатиме зустріч з командою “Зоря”. Тож вітаємо футболіста з перемогою, бажаємо гарних свят та чекаємо на його наступні перемоги у поєдинках з іншими командами. На цей момент склад “Вересу” не змінився, тож чекаємо лише професіоналізму.

© 2020 rivne-inform

Мої відео