Рівне Інформ

Наші козаки змагались в Кам’янському!

Наші козаки змагались в Кам’янському!
20874 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора відбулись змагання в кам’янській ДЮСШ. Там проходили змагання з козацького двобою. Під час боїв юні таланти показували всі свої навички та намагались викластись на всі сто відсотків. За останніми даними, участь взяла 151 особа. Вони представляли 16 різних команд. Кам'янське, Дніпро, Кривий Ріг, Нікополь, Верхньодніпровськ, Вільногірськ, Верхньодніпровськ, Широке пишаються своїми юними талантами.

Про те, як завершились змагання сьогодні розповів головний суддя, Костянтин Тимченко. Він підкреслив, що кубок проводили вже 18 разів поспіль. Кожного разу бійці демонструють ще більше заповзяття. Змагання, які провели вчора, були відбірковим туром на Всеукраїнські, які проходитимуть в Сумах 26-27 березня. Після того як завершився локдаун, це перші змагання, які провели з козацького двобою. Звісно, карантинні обмеження ніхто не скасовував, тож бої проводили одразу в трьох локаціях, щоб уникнути масового скупчення народу.

До 14:00 працювали спортсмени вікових категорій: 6-7, 8-9 і 10-12 років. Після обіду на поєдинки виходили спортсмени 13-15, 16-18 (юніори), а також дорослі бійці. Вони працювали до 19:00. А потім відбулися поєдинки шостого кубка «Героїв АТО».

© 2020 rivne-inform

Мої відео