Рівне Інформ

Гурт K-pop BTS встановив новий світовий рекорд у своєму жанрі

Гурт K-pop BTS встановив новий світовий рекорд у своєму жанрі
295637 ПЕРЕГЛЯДІВ

BTS, один із найуспішніших K-pop колективів на сучасній музичній арені, знову підтвердив свою перевагу, побивши новий рекорд. Музичне відео на їхню пісню "Dynamite", яке було викладене на YouTube, набрало 1,8 мільярда переглядів за три роки, шість місяців, один день і 14 годин. Це стало найшвидшим досягненням в історії цього жанру.

Попередній рекорд належав групі Blackpink: їхнє відео на трек "DDU-DU DDU-DU" досягло схожого результату за три роки, 7 місяців і 16 днів. BTS також здобули звання першого корейського бойз-бенду, який досяг такої великої кількості переглядів, повідомляє Soompi.

Хоча BTS зараз не виступають через виконання військової служби, їхня популярність продовжує рости. Про конкретні плани повернення гурту на сцену поки нічого не повідомляється.

BTS — це південнокорейський чоловічий гурт, заснований у 2013 році компанією BigHit Entertainment, який складається з семи учасників. Почавши з хіп-хопу, їхній музичний стиль з часом розширився до широкого спектру жанрів. Тексти пісень BTS часто звертають увагу на особистість слухача, соціальні проблеми та теми психічного здоров'я.

BTS мають значний соціальний вплив і вже встановили 10 світових рекордів Guinness. Крім того, вони отримали від уряду Південної Кореї орден за "Культурні заслуги" п'ятого класу за внесок у поширення корейської культури в усьому світі. Також гурт отримав запрошення стати членом Національної академії мистецтва і науки звукозапису за їхній музичний вклад.

© 2020 rivne-inform

Мої відео