Рівне Інформ

Група "Океан Ельзи" випустила новий відеокліп - це перша пісня гурту з моменту початку повномасштабної війни

Група "Океан Ельзи" випустила новий відеокліп - це перша пісня гурту з моменту початку повномасштабної війни
307641 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нова композиція під назвою "Відповідь" присвячена другій річниці війни. Відео до цього треку доступне на офіційному каналі групи на YouTube.

"Відповідь" - це пісня про біль і пам'ять, про вдячність і складний шлях до перемоги. Вона ставить питання "скільки ще? ..." і збирається знайти відповідь у кожному серці, як зазначено у описі відео.

Фронтмен групи Святослав Вакарчук поділився, що ця пісня має для нього особливе значення. "У словах цієї композиції я відобразив всі свої почуття та емоції, які переживав протягом останніх двох років, починаючи з початку війни Росії проти України. І я вважаю, що багато українців відчувають те саме", - додав він.

Пісня і відео були записані та зняті в Києві в Будинку звукозапису Українського радіо. Режисером кліпу виступив Макс Сметана, а в зйомках і записі взяли участь хор та оркестр "Українського радіо".

Раніше, у 2022 році, група "Океан Ельзи" представила відеокліп на пісню "Квіти мінних зон". Однак цей трек був написаний за кілька років до початку повномасштабного конфлікту і мав бути включений до альбому, реліз якого планувався на квітень 2022 року.

© 2020 rivne-inform

Мої відео