Рівне Інформ

Зустріч зі спортивним активом університету

Зустріч зі спортивним активом університету
298941 ПЕРЕГЛЯДІВ

17 серпня 2023 р. у спортивному корпусі Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка ректорка Марина Гриньова зустрілася зі спортсменами, тренерами та спонсорами. Під час зустрічі обговорили підготовку до нового навчального року та старт волейбольного клубу «Полтавщина ПНПУ» у Вищій лізі України.

В урочистому зібранні взяли участь депутат міської ради, підприємець Сергій Іващенко, президент ВК «Полтавчанка» Ігор Слинько, директор Комунального закладу «Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки» Ігор Анушкевич, декан факультету фізичного виховання та спорту Павло Хоменко, тренери ВК «Полтавщина-ПНПУ» Олександр Кириленко та Анатолій Воліченко, викладачі, спортсмени, представники ЗМІ.

Марина Вікторівна привітала всіх учасників зібрання і наголосила, що розвиток спорту, підтримка здорового способу життя, будівництво і відновлення спортивної інфраструктури, заохочення талановитої молоді – серед пріоритетів діяльності університету. Разом з тим університету без підтримки спонсорів і меценатів, які свідомо ставляться до інвестицій у спортивне майбутнє міста, було б дуже складно реалізовувати ці політики. Марина Гриньова відзначила постійну допомогу і підтримку з боку депутата міської ради Сергія Іващенка та тісну й довготривалу співпрацю з президентом ВК «Полтавчанка» Ігорем Слиньком, висловила подяку колективу факультету фізичного виховання та спорту за системну розбудову та відновлення спортивного корпусу.

Під час зустрічі депутат Полтавської міської ради Сергій Іващенко, за фінансової підтримки якого здійснено ремонт покрівлі спорткомплексу та встановлено сучасну систему вентиляції та кондиціонування, зазначив, що підтримка молоді, широке сприяння розвитку дитячо-юнацького спорту – це запорука розвитку нації, надія на щасливе мирне майбутнє. Сергій Васильович підкреслив: «Наша команда велику увагу приділяє розвитку футболу у місті, але ми намагаємося не перебувати осторонь від інших видів спорту. Наприклад, у педагогічному університеті неодноразово підтримували проведення змагань з черліденгу, волейболу, кікбоксингу».

Президент ВК «Полтавщина-ПНПУ» Ігор Слинько розповів про перспективи підготовки команди до наступного сезону, подякував керівництву університету та спонсорам за створення належних умов для тренування та проживання спортсменок.

Марина Вікторівна вручила грамоту ПНПУ імені В. Г. Короленка депутату міської ради Сергію Іващенку, а також передала йому та Ігорю Анушкевичу запрошення на урочистості з нагоди «Посвяти в студенти 2023».

© 2020 rivne-inform

Мої відео